Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата – Късметът е това, което се случва.

Понякога се фокусираме толкова много върху проблемите в живота си и пренебрегваме големите неща, които вървят добре. Ако се чувствате нещастни в момента, очите ви може да са по-фокусирани върху проблемите, отколкото върху положителното. Хората се раждат със защитни инстинкти и един от тях е да бъдем предпазливи и песимистични, когато се чувстваме несигурни. Вие се фокусирате върху заплахата, без да забелязвате всичко останало, което върви добре.

Възможно е да преминете през негативно преживяване и да го преодолеете с течение на времето. Това е по-трудно, когато умът ви продължава да кръжи около подобни травмиращи събития. Многократното мислене за едно и също нещо се нарича руминация. Преживяването може да вкорени мисъл в ума ви и да причини емоционална мъка.

Човек, който се чувства нещастен от липсата на късмет, може да се затрудни в търсенето на работа. Такъв тип хора може да се почувстват обезкуражени при кандидатстване за работна позиция, преди дори да преминат през работно интервю. Ако не получат работата, може бързо да се откажат от търсенето с оправданието, че нямат късмет.

Подобряването на вашия късмет се свежда до промяна на вашето мислене. Като предефинирате това, което вече е около вас, можете да започнете да се чувствате по-щастливи веднага.                      

Късметът е това, което се случва, когато подготовката срещне възможността. ~ Сенека

Когато сте напълно наясно и сте подготвени за това, което животът ви носи, тогава имате късмет! Повечето от нещастните събития в живота ни се случват, когато възможността не идва или когато възможността идва точно пред вратата ни, но ние не сме подготвени за нея! Заклинания, символи и талисмани за късмет се използват от векове за предпазване от злото (отрицателни енергийни вибрации) и привличане на късмет (положителни енергийни вибрации), било то под формата на пари, успех, здраве, красота, любов или слава.

Чувствате ли често, просто нямате на късмет? Винаги ли хващате лошите знаци на съдбата? Има един стар виц за фокусирането върху дупката на пътя. Колкото повече се взирате в нея, толкова по-големи са шансовете ви шофирайки да налетите право в ямата.

Може би ви е писано да нямате късмет. Или може би вие сами си правите лошия късмет. Ако случаят е такъв, ето някои забавни или смислени методи за привличане на късметът:

*Прегърнете комфорта с харченето на пари - Много хора изпитват угризения на съвестта на купувача - вина, след като са похарчили пари. Тази емоция произтича от недостига и чувството, че ви липсват средства. За да промените това, харчете пари, както правите обикновено, но променете чувствата си. Представете си, че имате парите, бъдете благодарни и искрено се насладете на покупката си. Това променя честотата ви на изобилие.

*Дръжте пари в портфейла си - Дръжте банкнота от 100 лева в портфейла си като постоянно напомняне за налично богатство. Тази видима подкана за финансов късмет поддържа ума ви настроен към финансовия просперитет.

*Разберете законите на привличането и вибрациите - Парите реагират на енергията, която излъчвате. Привлечено е от вибрациите на изобилието и просперитета, които носите. Ключът към привличането на пари е усещането, че вече ги притежавате. Това усещане да имате пари, дори и малка сума като 10 лева, идва от благодарност за изобилие и просперитет.

*Метод на проявление 369 - Методът 369 включва писане на вашето проявление три пъти сутрин, шест пъти следобед и девет пъти през нощта. Той препрограмира подсъзнанието с повтарящ се фокус, което ви позволява да се потопите в усещането за вашата цел. Важно е обаче да коригирате нагласата си за пари заедно с този метод.

*Чаша вода за късмет - Енергийните качества на водата са известни отдавна. Смята се, че е в състояние да възприема и дори предава всяка получена информация, така че много ритуали се извършват с помощта на вода. Те включват ритуали за привличане на късмет и пари. За да отворите късмета си, ще ви трябва купа с широко гърло. Създайте богата зона в западната част на вашия дом. Водата губи свойствата си, така че трябва да се сменя всеки ден.

*Ефектът на жълтите стотинки - Жълтият цвят на монетите символизира богатство. Дръжте поне един жълт филц у дома и винаги ще имате късмет. Положението ви ще се подобри. Този аргумент често се използва за ритуали, но дори присъствието у дома ще донесе положителен резултат. Вземете една или повече жълти монети и ги поставете близо до прозореца. Светлината на луната ще падне върху тях. Оставете го там цяла нощ и на сутринта се скрийте на място, където никой не може да го намери. Така ще подсилите енергията им, което ще ви помогне да привлечете богатство. Монетите, които ще се харчат, не трябва да се използват.

Не забравяйте, че тези техники са инструменти, но промяната на вашето мислене и вярата в изобилието са в основата на манифестирането на пари. Започнете с вашите мисли и чувства и оставете тези практики да усилят положителната ви енергия към финансов просперитет.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.