Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата – Огън и Вода в страстна прегръдка.

 Тази година двете планети Венера и Марс са готови да разтърсят нещата в живота ви на 22 февруари 2024 г. под формата на съвпад на Венера с Марс. Известна още като Гандата йога (когато енергиите на Огъня и Водата се комбинират), тя внася нестабилност в живота. Например, човек може да има нестабилна работа или сложна любовна връзка. Ако това не е достатъчно, разположението на Венера в съвпад с Марс насърчава човек да поеме по рискован и опасен път, за да достигне целта си.

Марс изпълва човека с мотивация, решителност и сила да продължи напред. Докато основната отговорност на Венера е да накара човек да работи върху своята творческа и артистична страна, за да успее.

 

Съвпадът на Марс и Венера, и влиянието му върху зодиакалните елементи

  1. Огнени знаци (Овен, Лъв и Стрелец)

Разположението на съвпада на Марс и Венера носи компрометиращи ситуации за Огнените знаци, било то техния личен или професионален живот. Именно негативното и силно влияние на Марс прави Огнените зодии емоционално уязвими и чувствителни . Но хубавото е, че съвпадът на Венера с Марс благославя Огнените знаци с изключителни творчески и артистични способности.

 

  1. Земни знаци (Телец, Дева и Козирог)

Виждайки спокойната и балансирана природа на земните знаци, могъщата и зловредна ситуация – Венера/Марс като съвпад, решава да смекчи. За разлика от другите зодии, земните знаци не позволяват на емоциите да ги контролират и живеят според техните изисквания. Проблеми възникват, когато Марс стане екзалтиран и носи компрометиращи ситуации (особено в кариерата)                 

 

  1. Въздушни знаци (Близнаци, Везни и Водолей)

Енергии като състрадание, грижа и любов идват заедно със съвпада на Венера с Марс във въздушните знаци. Тези хора знаят точно как да накарат някого да се чувства комфортно и да го привлекат. Манипулирането или използването на другите за скрити мотиви е последното нещо, което една въздушна зодия би направила. Професиите, свързани с комуникацията, финансите или красотата, са в съответствие с тяхната личност.

 

  1. Водни знаци (Рак, Скорпион и Риби)

За Водните знаци пристигането на съвпад - Венера с Марс носи силни и интензивни емоции. Но понякога тези силни емоции могат да приветстват и здравословни проблеми. Справяйки се с много психологическа драма, човек става по-склонен към религиозни и духовни практики.

 

Въпроси, които възникват:

Има ли ефективни средства при съвпад с Венера и Марс?

Да, има някои прости и ефективни средства за съвпад на Венера с Марс. Според астрологичните вярвания, за да се балансират лошите ефекти от връзката на Венера и Марс, човек трябва да спазва пост всеки вторник, тъй като се свързва с планетата Марс.

Добър ли е съвпадът с Марс и Венера за брака?

Поставянето на брака в съвпад с Марс Венера приканва към силна, мирна и любяща брачна връзка. Заедно с това разположението увеличава шансовете за любовни бракове според астрологията.

Какво означава съвпадът на Марс и Венера в личните взаимоотношения?

Съвпадът на Венера и Марс активира сексуалните енергии и желания на индивида според астрологичните вярвания. Наред със сексуалните желания, индивидът също изпитва възходи и падения в емоциите си.

 

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.