"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата скритото послание за наличието на негативни енергии в дома и офиса. 

 Вероятно мнозина от вас са преживели или преживяват странни събития или симптоми в своят дом. Науката също няма обяснение за такива странни скрити послания и съответно ги поставя в графа паранормални явления.

Предполагам, че на мнозина от вас се е случило следното: Прибирайки се у дома с весело настроение изведнъж да ви заболи глава по време на хранене, гледайки телевизор, четейки книга или просто сте поседнали и си почивате. Това ви изненадва, странно нямате заболяване пък се чувствате някак странно. В едно жилище се диша по-леко и свободно, а в друго се създава впечатление, че някой или нещо ви „притиска“, и не може да се отпуснете.

Започват да ви обземат притеснителни,тревожни мисли. Нещо повече, може да получите симптоми като например: безпричинна и завишена умора, вялост, раздразнителност, неоправдан страх, тежест между лопатките. Също така депресивни състояния, панически атаки, треперене, изпотяване, гадене, болки в дясното и лявото подребрие, спазми в стомаха, стягане в областта на гърлото, болки в кръста. След като сте си направили необходимите медицински изследвания се оказва, че всъщност нямате причини за едно или друго заболяване. Тогава?

Навярно по чувствителните от вас са обсебени от мисълта за извършена магия или друго зло. Така нареченото „омагьосване“ не е чак толкова елементарен процес, достъпен за всяка врачка и всеки ходжа. Ако беше така, предвид злобата и завистта, обсебили съзнанията ни, всички щяхме да сме се изпотръшкали, поразени от черна магия. Всъщност иде реч за наличието на биоенергийни вълни или негативни - отрицателни енергии.

Потоците на невидимите енергии протичат с еднаква скорост, но ако капацитета на една от тях е по голям и ли по малък настъпва катаклизъм, който започва да руши състоянието на човека. Прекъсва се така нареченото заземяване. По този начин нахлуват и намират своите „тъмни“места във вашият дом или офис. Това явление в повечето случаи се проявява при хора живущи на по високите етажи. Колкото повече сме отдалечени от земята, толкова повече отрицателната енергия  стремглаво се увеличава.

Може би доста странно ще ви прозвучи, но паяците загнездили своите мрежи в дома ви са основният индикатор за наличие на отрицателна енергия. Тези безгръбначни хищни животни ще ви покажат, в коя част от домът ви е скрита отрицателната енергия.

Негативната енергия “полепва” по ъгли и остри предмети във всеки дом и офис. Също така, отрицателната енергия намира своята благоприятна среда при обърнатите нагоре остри прибори, вилици и ножове в кухнята, саксийни цветя с остри листа и кактуси, разбира се.

По принцип енергията се влияе от, цветове, форми, осветление, температура, миризми и всичко що е осезателно. Така например, отвореният капак на тоалетната само за по-малко от 3 часа превръща всяка една енергия в негативна. Оставянето на не доизпита чаша вода става предпоставка за трансформация на енергиите, тоест от добра към опасна за вас.Така домът ви всъщност се превръща в щам, който ви заразява и води до неприятни моменти в живота ви.