Петък е, а това означава само едно, още една страхотна награда от луксозната колекция кухненски аксесоари на Джейми Оливър ще отпътува при своя нов собственик! За пета поредна седмица един от всички участници в играта във фейсбук страницата Сладко детство – „Елена или Fiesta хапни и новия Iphone вземи” ще има повод да сготви нещо вкусно.

За да се включат в играта и да участват за голямата награда – чисто нов айфон XS, желаещите трябва да изпратят селфи с една от разновидностите на апетитните бисквити Елена или Fiesta. Бисквитите Fiesta представляват изкушаващи сандвич бисквити с вкусен плодов пълнеж. В магазинната мрежа може да откриете трите вида – с плодов пълнеж кайсия, ягода и горски плодове. А бисквити Елена са лакомство за ценителите на сладкото изкушение. Те се предлагат в три варианта – в зелена, оранжева и виолетова кутия.

До края на играта ще бъдат раздадени още много атрактивни награди с марката на Джейми Оливър, а на финалa един от участниците изпратили снимки на себе си или свой близък с кутия бисквити ще получи чисто нов айфон XS за начало на новата 2019 година.

И петият късметлия e Симона Тодорова. Честито! 

Тя спечели наградата с тази снежна снимка с бисквити Fiesta:

Как да се включите и вие в играта „Елена или Fiesta хапни и новия iPhone вземи” може да видите тук> Пловдивски бисквити хапни и новия айфон XS вземи!

Ето и някои от атрактивните селфита и снимки, които получихме през третата седмица на играта: