Представящата се за фолкпевица Адриана и студентът по политология от УНСС Иво Милев са сред най-колоритните българи в порноиндустрията, съобщава „Телеграф”. Адриана, известна с прякора Мис Пиг, твърди, че се е снимала само в един порнофилм в Чехия. Казва, че за него взела 20 000 евро хонорар.

Филмът в Мис Пиги се разпространявал само в Америка и нямало шанс да бъде видян у нас.

„Имам 4 сцени по 15 минути. Снимахме няколко часа. Няма да кажа как ми е псевдонимът във филма. Хубав е, но не искам да се знае. Всъщност аз не се казвам и Адриана, а Живка.

Кръстили ме на баба ми. Аз съм циганка от едно плевенско село – Буковлак. На 15 г. напуснах селото. От 8 г. живея в Италия с приятеля ми Ардиан.Той е албанец. Дори да съм попфолк певица, пак ще ми кажат, че съм порноактриса. Някой ден може и да вляза в парламента, не се чувствам лека жена”, заявява Адриана.

Миналата година студентът по политология в УНСС Иво Милев се прочу с порнофилмите, които снима в Германия. Мъжкото му достойнство е 21 см. Твърди, че е бисексуален и че екзотичният му външен вид е много харесван от немците.

"Тунингът ми помага да се сдобивам с ухажори в България – още не са се нарадвали на това, а в Германия, където е още по-рядко, ме гледат още по-жадно. Имам 580 кубика силикон в дупето, хиалурон в устните, ботокс по челото и около очите, 10 татуса”, казва Иво.



Когато му дойде времето, ще покажа повече от интелекта си. Мисля, че много хора ще бъдат изненадани. На този етап пазя тази част за себе си на скришно място, работя усърдно по нея. Хората в българския парламент, които изобщо не мога да нарека депутати или министри, защото те са тотална пародия на тези професии, изобщо не са с по-чисто минало мен мен”, заявява студентът, който не крие, че е изнасял секс шоу на сцена в Германия.

В родното аматьорско порно хиляди следват примера нас Мис Пиги и на студента Милев, опитвайки се да си докарат поне част от доходите, за които се твърди, че са били получени от техните кумири. Пълно е с всякакви жени, представящи се за чалгаджийки и твърдящи, че са известни певици, но в същото време снимащи се в порно. Има и такива, които твърдят, че са студенти.

Според преброявания, около 90 000 българи поне са правили аматьорско порно само в последната година и след това са го пуснали в специализирани сайтове. На мода е момчета да си наемат проститутка и срещу допълнително заплащане да се снимат как правят секс с нея.