Овен

Бъдете мили в думите си днес. Понякога, благите думи в комуникацията ви с партньора са като нежни прегръдки. Винаги помнете главния принцип, че качеството на вашия живот, това е качеството на вашите комуникации. Ако търсите положителни неща, положителни неща ще намирате.

Ще бъде чудесно, ако се концентрирате върху целите си, а не върху резултатите. Сиреч, правете нещата, защото ви харесват или защото помагате на някого, или защото ви дава ценен опит. Не ги правете заради пари или признание.

Телец

Ще бъде добре, да създадете с партньорът си остров на спокойствието. Просто мислете за това, кое е важно за вас в живота ви. Мислете за вашата любов. Мълчанието понякога е злато. Както е казал Дзен, това е пространството между решетките, което държи клетката.

Ще бъде само от полза да развивате взаимоотношения с тези, които непрекъснато се усъвършенстват и преследват най-доброто, което живота може да им предложи. По този начин ще имате достатъчно приятели по пътя към върха, на която и планина да изберете да изкачвате.

Близнаци

В случай, че любимият човек прояви унилост днес, не обръщайте внимание на подобни слабости. Ако търсите грешки, почти сигурно е, че ще ги намерите. Бъдете достатъчно мъдри, за да игнорирате дребните грешки и вижте доброто, което всеки един човек притежава.

Този ден ви напомня, че не съществува отрицателен опит, само опит, който помага в развитието ви и закалява характера ви, така че да се стремите към нови постижения. Не съществуват неуспехи, а само уроци които можете да извлечете от тях.  

Рак

Навярно, днес ще се наложи да простите някои грешки на своята половинка. Марк Твен е написал, че прошката е уханието на теменужки, което се носи над хълма, когато някой ги потъпква. Прощавайте тогава, когато наистина ви е трудно.

Едва ли, някой ще може да ви обиди или нарани без ваше разрешение. Един от златните ключове на щастието и истинския успех е интерпретацията на събитията, които са се случили преди това.

Лъв

Самотните следва да знаят, че когато избират партньор в живота, това е най-важното решение в животът им. Една стойностна връзка ще ви осигури 90% от подкрепата, щастието и смисълът на живота ви, затова изберете партньора си мъдро.

Бъдете нежни като цвят, когато трябва да сте добри и силни като гръмотевица, когато се опре до принципите. Може да бъдете вежливи и учтиви, ала не позволявайте да ви манипулират.

Дева

Може би, този ден ще затвърди вашите първи впечатления за любимият човек. Вероятно, ще се убедите в качества като: привързаност, чувство за хумор, интелигентност, практичност, темперамент, зрялост, съвестност и онова необяснимо усещане наречено химия.

Най-добре е да не обсъждайте здравето, финансовото си състояние и други лични проблеми с хора, които не са от вашето семейство. Бъдете много дисциплинирани по този въпрос.

Везни

Вероятно, днес ще имате желание да проявите характер, за да промените нещо във връзката си. Ала бъдете разумни, защото е казано: “Ако посееш действие ще пожънеш навик,  ако посееш навик ще пожънеш характер, ако посееш характер ще пожънеш съдба“. Не казвайте, че ще направите нещо, докато наистина не го направите.

Някои хора си мислят, че трябва да правят всичко, което им се внушава и изпадат в крайности. Подберете само това, което на вас ви трябва, а останалото отхвърлете. Вие наистина не можете да си позволите лукса дори веднъж да мислите негативно.

Скорпион

Денят ви ще премине чудесно в любовта, ако не прахосвайте енергията си в излишно и затормозяващо мислене. Всеки път, когато упорито се тревожите, ще изгубите в пъти повече безценната си енергия. Любовта не изисква да изразходите целият си енергиен запас, любовта иска да ви изпълни с енергия.

Бъдете добри, внимателни и вежливи. Но също така бъдете проницателни и разбирайте, когато трябва да сте твърди. Това е признак на добре оформен характер и вие със сигурност ще вдъхвате респект. За да постигнете истински успех, първо трябва да разберете, че житейската мъдрост и проницателност са основните качества, които са ви необходими за това.

Стрелец

През този ден, вашият любим човек ще има потребност от подкрепата ви. Бъдете така добри и бъдете опора на партньора си, бъдете от тези добри хора, които винаги ще подкрепят и насърчават мечтите и надеждите на своята половинка. Развивайте се заедно и уверено, превърнете се в една армия - армията на Любовта.

Опитайте се да разбирате човешката психология и се научете да определяте същността на всеки човек. Никога не позволявайте да се възползват от вас. Останете над клюките и интригите, но разберете, че те наистина съществуват и е добре да знаете какво се случва зад вас. Така прави всеки добър човек, уважаващ себе си.

Козирог

Самотните ще се наложи да проявят повече скромност, отколкото да афишират своят социален статус. Както Лао Дзъ е написал: „Бъди кротък и ще бъдеш смел, бъди скромен и ще бъдеш щедър, избягвай да слагаш себе си пред другите и така ще станеш пръв измежду човеците“.

Създайте своя имидж на високо компетентен, силен, дисциплиниран, спокоен и порядъчен човек. Намерете правилното съотношение между имиджа, който искате да създадете и вашия характер. Създайте впечатление за тайнственост за себе си, защото истински мъдрият човек никога не разкрива всичко от себе си. Не споделяйте на всеки всичко за себе си, вашите планове и стремежи към успеха.

Водолей

Ако нещо не върви във вашата връзка, не се опитвайте да се ровите из разни сайтове. Най-добре се обърнете към ваш близък – по-възрастен човек с много опит и мъдрост. Китайската поговорка гласи : „Единствен разговор на маса с мъдър човек, струва колкото един месец учене с книги“.  Така че обърнете се към мъдрите в такива ситуации.

Научете се да организирате времето си. Навярно е грешно да мислите, че като станете последователни в управлението на времето си и живеете според внимателно определени графици, вие ще сте сковани и неспонтанни. Правилната организация позволява едновременно да постигнете важните цели и в същото време да се наслаждаване на свободното си време.

Риби

За повечето от вас, този ден би могъл да се окаже притеснителен за романтичната ви връзка. Най-добре ще бъде да оставите на страна тревогите си, за да обмислите някакъв проблем и да потърсите правилното решение. Както е казал мъдрецът: „Веднъж направено, вече имаш силата да не се връщаш пак към проблема и да се занимаваш с него отново и отново“.

Важно е да не обсъждате личното си развитие с всеки през този ден. Стратегиите ви за разширяване на мисълта и духа ви са си ваши собствени. Запазете техниките за развитие и успех за себе си.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.