Под тепетата днес ще се проведе последнитя спектакъл от инициативата "Включи квартала - театър в парка“Пловдивчани могат да гледат забавната комедия "Мъже под чехъл" от Миро Гавран. Постановката е дело на Владлен Александров.  Участват Албена Колева, Кирил Ефремов, Тончо Токмакчиев.

Тази вечер е последното представление, което гостува в парк Бунарджика, до чешмичката, район Централен. Началото е в 20.30 часа, входът е свободен!

Прекрасните актьори от спектакъла ще ни пренесат в света на театралното изкуство с брилянтна игра и много усмивки. Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците и (защото тя е учителка) започнат да и се подиграват, че живее с двама мъже (казано на техния език) по “системата сандвич”? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича? Всички тези въпроси трябва да си зададе великолепната комедийна актриса Албена Колева в звездното обкръжение на Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов.