Концертът на група „Легендите“, планиран за 24.10.2018 г., се отлага поради непредвидени обстоятелства. Организаторите обясниха, че концертът ще се състои през март 2019 г., като съвсем скоро ще е ясна и точната дата.

Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка. Тези, които желаят да върнат билетите, могат да го направят до 24.11. по следните начини:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени, в срок до 24.11.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на бул. "6 септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.