Истинска еуфория предизвикват наградите на БГ Радио, опашки се вият пред входовете на Колодрума. Публиката все още се настанява, а във ВИП зоната пред сцената се разхождат някои от най-популярните лица на музикалната и театралната сцена като Невена Цонева, Павел и Венци Венц, Тита, Михаела Филева, Тото, Филип Аврамов, Камен Воденичаров. Сред гостите е и продуцентът Саня Армутлиева и медийният спец Георги Лозанов.

Трибуните на залата са почти пълни и в очакване да започне церемонията, за която организаторите обещават да е много респектираща като ефекти и музикални изпълнения.

Сред специалните гости е кметът Здравко Димитров, който е придружен от директора на "Колодрума" Евелина Апостолова и зам.-кмета Величко Родопски. Те са в компанията на джаз изпълнителката Хилда Казасян.

Шоуто се забави с близо половин час, за да се настанят всички зрители.

Керана и Космонавите триумфираха с приз за дебютЗа БГ изпълнителка бе обявена Поли Генова

Козметична компания Christian of Roma е официален партньор на звездите на БГ Радио. Стилисти на компанията - Емилия Балталиева, Цветелина Джоголанова, Венета Салабашева - Бонева, Таня Георгиева и Николай Кацаров се погрижиха за визията на артистите преди бляскавата вечер. 

В зала “Колодрум” в Пловдив в този час се състои церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021.

С най-много номинации тази година са Тото Н, Ицо Хазарта, Миро и 4Magic. За награда в категория БГ Дебют ще се борят новите таланти на България – Керана и Космонавтите, DJ Mati, Момчил Косев, TRINYTY и Duli. За първи път БГ Радио ще представи и една изцяло нова категория, която също ще се определя от слушателския вот и това е БГ Комбинация.

За поредна година ще бъде връчена специалната награда БГ Вдъхновение на името на „Ана Мария Тонкова“. Наградата е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика. Тази година, единствената статуетка, която се определя еднолично от eкипа на БГ РАДИО, ще получат Тоника СВ и Стефан Диомов.