"Little ladies" е името на една нетрадиционна изложба на две много млади , но талантливи пловдивчанки, която ще се открие на 8 март в галерия "Glass of Wine".  Артистичната експозиция е посветена на Международния  ден на жената, а нейни създателки са художничката Венета Павлова и певицата Аглея.
"Изложбата е художествено-музикален разказ, сътворен с четка и изпълнен с песен, посветен на младите. Защото всяко момиче притежава сила и красота. Защото всяко момиче един ден ще стане Жена. Това са образът и гласът на новото поколение, което търси и вижда възможност за личностно развитие, добива по-високо усещане за собствена значимост и вяра, че може да промени света. Те са млади, крехки, но смели и уверени. Те не се отказват и не се страхуват да бъдат различни, защото носят духа на жената. А жената създава. Жената твори и когато е млада има смели идеи и хвъркати мечти", казва Венета Павлова. 
 
Аглея Канева е на 13 години от град Пловдив. Учи в НУМТИ “Добрин Петков” със специалност ударни инструменти. Член е на ансамбъл “Престо”. Танцува латино танци от 4 години, с формацията спечелиха бронзов медал от Световното първенство в Мексико.  Член е на Асоциация за подкрепа на децата и на Фондация “Димитър Бербатов”. Венета Павлова е на 15 години от град Пловдив. Учи в Езикова Гимназия „Иван Вазов“ с профил френски и руски език. Рисуването е нейната страст и всичко свързано с изкуството я вдъхновява. Спортува фехтовка, обича музиката и танците, а историята и българският фолклор я карат да мечтае. Тя играе в в историческия филм „Воевода”.  През емблематичната за град Пловдив 2019 година - Европейска столица на културата, Венета участва в италианския проект „Легендата на Орфей“ и Аssociazione Cultural per Láfressco по покана на италианския майстор Вико Калабро. 
 
  
 
За всяка картина, която е различно състояние на едно момиче, има посветена песен.