Продукти:
- 4 картофа
- 1 с.л. масло
- сол
- чесън на прах
Рецепта:
Картофите се измиват и се слагат в подходящ съд за микровълнова фурна. Намазват се с разтопено масло и се поръсват със сол и чесън на прах.
Съдът се слага в микровълнова фурна и се похлупва със специален похлупак за микровълнови фурни. Клапата на похлупака се затваря.
Картофите се пекат около 8-10 на 800 вата. След това картофите се проверяват дали са готови с остър нож, ако не са готови, се връщат във фурната на същите ватове за още 2-3 минути.
Още от категорията
Виж всички
Рецепта за постен тиквеник за Бъдни вечер
Сочен огретен от тиквички с много кашкавал
Рецепта за питка за Бъдни вечер
Акценти
Виж всички
Мъж е с опасност за живота след междусъседско меле в Кършияка
Тормозят жена от София, бореща се срещу незаконни постройки
Заря за пловдивската гордост: Радина Величкова навърши 18