
Продукти:
- 4 картофа
- 1 с.л. масло
- сол
- чесън на прах
Рецепта:
Картофите се измиват и се слагат в подходящ съд за микровълнова фурна. Намазват се с разтопено масло и се поръсват със сол и чесън на прах.
Съдът се слага в микровълнова фурна и се похлупва със специален похлупак за микровълнови фурни. Клапата на похлупака се затваря.
Картофите се пекат около 8-10 на 800 вата. След това картофите се проверяват дали са готови с остър нож, ако не са готови, се връщат във фурната на същите ватове за още 2-3 минути.
Изпрати на приятел:
Акценти

Белият дом потвърди: САЩ спират военната помощ за Украйна
04.03.25 09:36
2044




Премиерът свиква Съвета по сигурността
04.03.25 09:36
1116



Пловдивчанин снима най-голямото събиране в човешката история
04.03.25 09:36
9326

Съединение отбеляза 3 март по впечатляващ начин
04.03.25 09:36
10318