Продукти:
1 порция зеленчуци по китайски
сварена елда
маково и ленено семе за поръсване
Приготвяне:
Рецептата е изключително лека и подходяща за лятото, защото се готви бързо – особено ако я направите с готови зеленчуци от китайско бързо хранене. Можете да ги сготвите и сами, ако умеете.
Сварявате елдата с малко сол, отцеждате я и смесвате с китайските зеленчуци. Поръсвате с маково и ленено семе, добавяте още соев сос по желание.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Виж всички
Рецепта за карфиол с кашкавал на фурна
15.12.25 23:15
2321
Рецепта за постен тиквеник за Бъдни вечер
14.12.25 23:15
4039
Сочен огретен от тиквички с много кашкавал
13.12.25 23:15
2759
Акценти
Виж всички
50 срещу 4000: Когато каузата я няма, улицата остава празна
15.12.25 21:30
17590
Почина големият пловдивски архитект Иван Делчев - Чудото
17.12.25 14:00
2476