Жената на небезизвестния дилът Така Так се изправи пред съда. Миглена ще отговаря пред магистратите за опита си да внесе дрога зад решетките. Хероинът бе скрит в салам и бе предназначен за съпруга и – Така Так, който се намира в пределите на затвора.

Припомняме, че каналът за пренос на забранени вещества бе пресечен на 25 август миналата година. Дрогата е била вкарана от жената на дилъра – Миглена Ангелова, чрез шпеков салам. Интересно било, че колбасът бил във вакуум опаковка, така както се продава в магазина. Стая номер 8 в 6- ти отряд е била обискирана от надзирателите, след сигнал за наличието на наркотиците. У лишения от свобода дилър – Така Так са открити 20 топчета – 6 с хероин, а останалите с бонзай.

Дилърът на затворниците от Пловдив – Така Так отново хванат с хероин, жена му го вкарала със саламНамерени са били и телефони

44-годишната жена е била спипана от органите на реда пред самия затвор. Тя е била отведена в килиите на Първо районно.

Днес Миглена се изправи пред магистратите. Ход на процесът срещу нея обаче не бе даден, поради липсата на съдебен заседател. В кулоарите на съдебна палата, наш репортер научи, че жената на Така Так е готова на споразумение с държавното обвинение. В същото време тя не е с наложена мярка „задържане под стража”.

44-годишната Миглена, бе спипана отново от органите на реда в опит да внесе дрога в пловдивския затвор и то не един път. Последно жената бе арестувана в началото на септември. Половинката на дилъра е предала дрогата на друга жена, съпруга на лишен от свобода по прякор Тигъра.

„Тигрицата” е предала пратката, но не след дълго е била установена схемата. Жената е хваната, а след това тя е изпяла от кого й е дадена дрогата. Оказва се, че това е Миглена.

За трети път: Жената на топ дилъра Така Так хваната в схема за трафик на дрога в затвораМиглена е предала дрогата на друга жена, съпруга на лишен от свобода по прякор Тигъра