44-годишната Миглена, съпруга на небезизвестния дилър Така Так, отново опита да внесе дрога в пловдивския затвор научи TrafficNews. За трети път тя се е опитала да извърти схема за вкарване на дрогата чрез т.нар. бушон. Половинката на дилъра е предала дрогата на друга жена, съпруга на лишен от свобода по прякор Тигъра.

„Тигрицата” е предала пратката, но не след дълго е била установена схемата. Жената е хваната, а след това тя е изпяла от кого й е дадена дрогата. Оказва се, че това е Миглена.

Пратката е била предназначена за Тигъра, който от своя страна е трябвало да предаде пакета на Така Так. Последният е използвал съкилийника си за негов бушон, ако дрогата бъде хваната. Все пак схемата е била пресечена от надзирателите в затвора. Отново хероин е бил скрит в пакета, пласиран към затвора.

Така за трети път 44-годишната жена попада зад решетките. В началото на август тя бе спипана в опит да внесе  9,37 гр. хероин и 1,86 гр. синтетичен канабиноид. Тогава изкупителна жертва бе лишен от свобода на име Иван. Миглена се сдоби с условна присъда. Жената я очаква ефективно наказание, ако бъде призната за виновна.

Преди година Така Так бе спипан с 20 топчета дрога в една от килиите, а преди това в неговата килия бяха открити и други забранени вещества като телефони и пари.

Тогава отново жената на дилъра – Миглена е успяла да вкара наркотика чрез шпеков салам.

Дилърът на затворниците от Пловдив – Така Так отново хванат с хероин, жена му го вкарала със саламНамерени са били и телефони