"Някой ако познава тая крадла, да ми каже да и предам няколко добри дела, а и ако може само документите да върне, защото са изключително важни, а с парите да си плаща сметките, ако иска. БИЛАТА НА ДЖЕЙМС БАУЧЕР ДО ХИМИЧЕСКИЯ", написа във Facebook групата "Забелязано в София" Oliver Todorov.

На видео от охранителните камери на супермаркета се вижда как жена, която чака на касата, прибира в дамската си чанта забравен портфейл.

Кражбата е станала на 5 април (петък) в София.

"Какъв простак трябва да си,да видиш че някой си забравя портмонето и да си траеш?", възмутиха се потребители в групата.

Други пък реагираха остро на факта, че портфейлът е забравен точно на касата и обвиниха касиерката, която не е реагирала.

"Като гледам колко човека оправдават крадлата, явно припознават себе си. Крадлив народ!", гласи един от коментарите.

Според някои клиентските карти, които се използват в магазина, имат личен код, чрез който може да се установи коя е извършителката.

"Не съм специалист, но на обратната страна на Била картата има някакъв щрихкод. Не може ли по часа от камерата да се засече този код и да се проследи по-нататък каквото може, за да бъде издирена тази жена?", предложи потребител в групата.