След стрелбата на бензиностанция в София вече има задържан, издирват баща му и брат му. По информация на Нова телевизия това е футболистът Георги Йомов, който по-рано е бил и на разпит.

Както съобщихме, двама души бяха простреляни след престрелка на бензиностанция на Околовръстното на София снощи. Единият е в тежко състояние, настанен в болница. Продължава издирването на заподозрени за престъплението, а полицията издирва и автомобил, с който се предполага, че стрелците са избягали.

Инцидентът е станал между известна верига за хранене и бензиностанция, а сигналът за него е получен в 22:25 ч. 

Спречкване между две групи е прераснало в престрелка. Единият от ранените е на 36 г. Той е прострелян в двата крака и е в шоково животозастрашаващо състояние, с тежка кръвозагуба.

Вторият ранен мъж е на 26 г., ранен в бедрото. И двамата са хоспитализирани във ВМА.  Линейката е пристигнала на мястото на инцидента за 6 минути, пише Glas.bg.

След като снощи се появи информация, че единият автомобил е на футболиста на ЦСКА Георги Йомов. По-късно Йомов отрече да е бил задържан или разпитван във връзка с престрелката на "Околовръстното шосе" в София.

"Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като тази вечер е бил замесен в престрелка на "Околовръстното шосе" в София бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното: "Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си", информират от футболния клуб.

Престрелка на околовръстното в София, двама са ранениИмало спречкване между две групи