Задържана при акиця за наркотици 19-годишна ученичка се оказа секс труженичка. Момичето е арестувано заедно с жена на 27 г. и двама мъже на 29 г. и 30 г.  Четиримата са задържани в Бургас тази сутрин, съобщи говорителят на ОДМВР-Бургас за Trafficnews.bg. Акцията се е провела по сигнал. Според разследващи обаче става въпрос за трафик и предлагане на платени секс услуги.

При претърсването на апартамент в комплекс "Изгрев", са открити 50 грама марихуана и други наркотици. В колата на 27-годишната бургазлийка пък са намерени пакетче с амфетамини и марихуана. Четиримата са задържани за денонощие.

Установено е, че въпросният апартамент в "Изгрев" е отдаден под наем на 29-годишния криминално проявен и осъждан бургазлия и на 27 годишната жена, които са сред арестуваните.

Подаденият сигнал гласял, че в апартамента се предлагат платени сексуални услуги, тъй като съседи свидетелствали за голям брой мъже на различна възраст, които посещавали жилището. Имало данни, че 19-годишната девойка не е ходела на училище от месеци и не живее в дома на родителите си.  Първоначалната версия на разследващите е била, че ученичката е държана насила в апартамента.

Работота по случая продължава.