23-годишният Румен Александров - Каспър, който уби свой съсед в квартал "Столипиново",  отказа коментар при влизането си в Съдебната зала. Апелативните магистрати ще гледат „мярката за неотклонение“ на мъжа след протеста на прокуратурата заради  наложената мярка за неотклонение спрямо Александров „парична гаранция” в размер на 5 хиляди лева

Каспър бе придружаван от свои близки, като той се появи с тежки рани, оперативно обработени, една от които в областта на гърдите. Той се придвижваше трудно сам. Защитникът на 23-годишния мъж е адвокат Елдъров.

В началото на делото прокуратурата представи разпитите на 6-ма души, очевидци, както и препис от Шесто районно. От документите става ясно, че Румен и Митко са имали конфликт още през август, когато е възникнало сбиване между двамата. След това съдът постанови 30-мунутна почивка.

Припомняме, че Румен Александров посегнал на съседа си Митко Иванов/26/ заради своя любовница. Каспър е женен, но от доста време имал паралелна връзка с млада жена от дюнера, в който преди време работел.

 Митко Иванов живеел и работел в чужбина, преди дни си дошъл за празниците. Успял да се срещне с доста приятели, излизал с различни компании. До ушите на  Александров стигнала информация, че Митко флиртува с любовницата му и той се ядосал. Отишъл да търси сметка на съперника си и избухнал скандал. Словесната разправия преминала във физически сблъсък, Каспър извадил нож и намушкал конкурента си. Митко издъхнал преди линейката да дойде. 

24-годишният убиец се опитал да избяга, но полицаите от Шесто районно реагирали светкавично и го задържали. 

Очаквайте подробности!