Шестима бултраси са задържани за 24 часа в ареста по подозрение, че са замесени в побоя над привържениците на Локомотив Пловдив. В неделя вечерта, на връщане от мача със Славия в София,  черно-белите попаднали на засада, устроена от мъже с жълто-черни маски. На кръстовището на бул. "Дунав"  и "Васил Левски", нападателите обградили микробус "Мерцедес" , от когото слизали т някои от пътниците. 

Най- тежко пострада 35-годишният Стоян Деянов, който е със счупен череп, но днес състоянието му вече е стабилно.  Мъжът е в УМБАЛ "Свети Георги" в Клиниката по Неврохирургия. Другите двама пострадали са Пламен Качаков - Шонито /39/ и Иван Петков /39/. 

През последните 24 часа в районните на Пловдив са разпитани повече от 50 души, предимно привърженици на Ботев. В ареста са останали шестима души, като се проверява тяхната съпричастност към побоя. Задържаните са на възраст от 19 до 34 години. Петимата са от Пловдив, а един от тях е от Асеновград. Някои от тях имат регистрации в полицията за футболно хулиганство. 

На този етап срещу тях няма повдигнати обвинения, затова ще запазим тяхната анонимност.