"Това е едно голямо недоразумение и скоро ще се разбере истината!" . Така началник - сектор "Икономическа полиция" в Пазарджик Неделка Преждаровa, която беше обвинена в кражба на козметика, коментира обвиненията, отправени към нея пред репортер на TrafficNews.  Преждарова добави, че до този момент не е била разпитвана в нито една институция, нито е викана да даде обяснения във Вътрешна сигурност. 

Както TrafficNews съобщи, служителката е била забелязана от служител аптека да сваля опаковката на крем, а след това прибрала тубата в чантата си. От магазина подали сигнал, който стигнал до дирекция "Вътрешна сигурност", които са документирали случая.  

Шефката на Икономическа полиция в Пазарджик засечена да краде в аптекаКамери са заснели всичките й действия, чака я дисциплинарно уволнение

Събрани са показания от служителите на дрогерията, свалени записите от охранителните камери. Доказателства са предадени на прокуратурата , но се оказало, че там не могат да образуват досъдебно производство, заради ниската цена на стоката. Цената на крема била около 20 лева, които след разразилия се скандал, полицайката е платила. 

Според запознати, тя внезапно е излязла в болнични.

За извършеното престъпление е докладвано и на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. "По данни на Вътрешна сигурност има установено извършено престъпление  от ръководен служител. В областната дирекция вече е образувано дисциплинарно производство за тежко дисциплинарно нарушение", коментира за TrafficNews шефът на пресцентъра на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов.