Пловдивчанин бе арестуван след агресия към съпругата си и двама служители на МВР. Екшънът се разиграл преди дни в Кючук Париж.

Добре почерпил се мъж нападнал жена си. По време на скандала той й посегнал, а целият побой е станал пред погледа на детето им. Уплашена за живота си и този на хлапето, пострадалата жена повикала полиция. На спешния телефон 112 разказала, че е жертва на домашно насилие.

На място пристигнал екип на Първо районно. Униформените били посрещнати от пловдивчанката, а мъжът й бил в хола. Виждайки полицаите той още повече се ядосал. Нападнал ги вербално с обиди и нецензурни епитети. Дори си позволил да ги заплаши с побой.

„Изчезвайте бе, ще ви пребия и двамата, за какви се мислите”, казал пред органите на реда. Последните се принудили да използват сила. Закопчали мъжа с белезници и го отвели в Първо районно. Там агресивният пловдивчанин прекарал нощта.

На следващия ден бил изправен пред съда. Магистратите го наказаха за проявеното хулиганство с парична санкция. Глобата е била определена в пределният минимум – 200 лева, тъй като мъжът е баща на две деца, които издържа финансово.