Полицай пострада почти като последния съперник на боксьора Кубрат Пулев при опит да потуши семеен скандал. Служителят на реда се отзовал на сигнал за домашно насилие  около 21.30 часа в неделя в блок „Млади семейства“ в Разград, става ясно от съобщение на регионалната дирекция на МВР.

Поводът бил разправия между 33-годишен мъж и по-голямата с година негова половинка. При пристигането на патрулния полицейски екип мъжът, във видимо нетрезво състояние, отправял закани за саморазправа към униформените и категорично отказал да изпълни полицейските разпореждания. Нещо повече, пияницата нанесъл удар с глава в лицето на единия от служителите, който бил повален в нокаут. Пострадалият е откаран в МБАЛ-Разград с разкъсно-контузна рана на лявата ноздра и устната, оказана му е медицинска помощ и е освободен за домашно лечение.

Срещу извършителя на хулиганската проява е образувано бързо производство, задържан е за 24 часа. За едро хулиганство, съпроводено със съпротива на орган на властта или отличаващо се с изключителен цинизъм или дързост, наказанието е лишаване от свобода до 5 години.

От адреса, на който служителите на реда, били повикани, не за пръв път бил подаван подобен сигнал, за пръв път обаче мъжът, срещу който бил подаден, реагирал по този агресивен начин, обясняват от полицията.