Васил Михайлов остава в ареста, реши Софийският районен съд преди минути.

18-годишният Васил е обвинен за побоя над бившия футболист от “Миньор” (Пк) Румен Андонов, над още един мъж и за закана за убийство на жена от Перник.

Недосегаемите! Прокурорски син бие и снима, кметски - заплашва хора, че ще ги запалиСемейните връзки или бездействието на полицията е причината за арогантното поведение на тези хора?

Според съда има достатъчно доказателства, че Михайлов-син е участвал в нападенията, за които е обвинен в тежки умишлени престъпления. Освен това е обществено опасен, съобщи БНТ.

Васил Михайлов беше арестуван вчера заради уличния тормоз в миньорския град. Според прокуратурата младият мъж е изключително агресивен и не веднъж е демонстрирал чувство за безнаказаност. При нападенията е използвал боксове, ножове и е викал приятели, които да снимат клипове, твърдят още разследващите.

В съдебната зала защитата показа медицинско от болница "Пирогов" за травма на крака. Самият Михайлов се появи с патерици и поиска по-лека мярка, за да има достъп до лечение. Адвокатите намекнаха, че предстоят местни избори, а по случая инициатива е взел и кметът на Перник.

"Медиите вдигат твърде много шум", заяви Михайлов в съда.

Ако бъде признат за виновен, обвиняемият може да получи до шест години затвор.

Местни жители твърдят, че прокурорският син е пребивал системно хора в Перник, но от страх потърпевшите не подавали жалби. Побоищата са били заснемани с телефон.

Син на пернишки прокурор вилнее в града! Бие и снима всички наредИнституциите - пас, докато Михайлов безчинства

Снимки: БНТ