„Нямам нищо общо с побоя над Огнян Симеонов, дори не го познавам”, това заяви пред TrafficNews рапърът DRINK, който беше обвинен в побой над 18-годишен ученик.

Припомняме, че преди дни с нас се свърза Огнян Симеонов, който твърди, че е бил нападнат, пребит и ограбен от група момчета, сред които е бил и рапърът Никола Дринков DRINK. Пред медията ни Огнян бе категоричен, че рапърът е бил там, също и че е нанасял удари и го е унижавал. 

Никола Дринков разказа пред TrafficNews, че се е свързал с Огнян Симеонов още в деня, в който е публикуван материалът по темата в сайта ни, с цел да разбере защо името му е замесено. Според рапъра, Огнян признал, че бил подведен и лично се е извинил на Дринков за клеветата. 

„Намирах се в звукозаписното ми студио, което е в радиус от 50-100 метра от мястото на инцидента, когато чух някой да крещи и да бяга. Излязох от студиото, за да видя какво се случва и видях някаква суматоха, но абсолютно нищо не съм направил. Бях в района, да, но нито съм се доближавал до тях, нито съм нанасял удари, това са лъжи”, твърди Дринков.

Малко по-късно екип на полицията се отзовава на сигнал, като включително и Дринков бива разпитан, тъй като се е намирал в близост от мястото на инцидента, но пред униформените е заявил, че той няма общо със случката и единствено е искал да види какво се случва.

От посочените лица в побоя над ученика, Дринков познава само Боян Боев, с когото живеят в един квартал, тренирали са дълги години заедно, но не знае дали лицето е присъствало на мястото на инцидента.

„Останалите хора, които са посочени никога не съм ги виждал, не са в обкръжението ми. Не знам това момче кой го кара да разказва тези неща, но не са истина”, категоричен е рапърът.

В телефонен разговор Симеонов заявява пред Дринков, че няма да подава жалба срещу него. Дали тези твърдения отговарят на истината не е ясно, тъй като Огнян Симеонов не отговаря на обажданията ни. По данни на TrafficNews той е бил извикан за разпит в Пето районно.

TrafficNews продължава да следи развитието по темата!