Окръжна прокуратура Пловдив все още няма информация относно връщането на Рангел Бизюрев в България.   „Към настоящия момент няма какво да различно да съобщим от това, което преди време бяхме съобщили. Нямаме постъпила информация, с която да сме уверени, че вече е разгледано нашето искане спрямо Рангел Бизюрев или колегите  да  са се произнесли.  Те ни уведомяват, че приоритетно ще се работи по случая.”Това заяви в днешен брифинг пред медиите Ваня Христева - окръжен прокурор на град Пловдив.

Припомняме, че той бе арестуван в Кралство Дания след 4 месечно издирване, като стана ясно, че  за този период е сменил няколко държави. Бе установено, че Бизюрев дори е работил във фирма за почистване на стъкла и е притежавал фалшиви документи за самоличност.

Утре ще бъде проведено съдебно заседание спрямо близнаците Динкови, но вероятно магистратите отново няма да дадат ход на делото, поради липсата на Бизюрев.

 

6 месеца без Митко от Цалапица, а Рангел Бизюрев все още не е екстрадиранБез неговия разпит делото срещу близнаците за укривателство няма как да стартира