Разследването срещу футболиста Мартин Камбуров все още продължава.  Проверката по случаят продължава, като все още не е изготвена експертизата за увредените общински имущества. Първоначално срещу звездата на Локомотив бе започнато бързо производство, но в последствие прокуратурата измени процедурата и стартира досъдебно такова.

Припомняме, че футболистът, преспа в ареста след скандал между него и полицията.

Голмайсторът бе паркирал неправилно на улица „Полковник Сава Муткуров” в Пловдив. Служители на „Общинска полиция” му сложили скоба. Когато Камбуров се върнал до колата си, установил, че не може да тръгне. Позвънил на оставения телефон и след малко на място се появили служители на „Общинска полиция” с паяк. 

 Когато видял  служителите, той започнал да ги обижда и ругае по повод действията им.

Камбуров  хвърлил  на земята пред тях 30 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но той отказал да го предостави.

Качил се в автомобила и потеглил с поставените  три броя „скоби". След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция" и на Трето районно.

 Установено е, че „скобите" са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно.  

След 24 часовото му задържане Мартин Камбуров се сдоби с две обвинения. „Императорът” е привлечен от прокуратурата като обвиняем за увреждане на три скоби от ОП „Паркиране и репатриране”, както и за непристойно поведение.

Все още няма обвинителен акт спрямо него, но се очаква това да се случи скоро, научи TrafficNews.

Автоджамбази в действие в Пловдив! Поршето на Камбуров остана без фаровеАвтомобилът бил паркиран в центъра на града

Битълът, заради който Камбуров преспа в ареста, е на Гергана ПарпароваДвамата имат връзка от няколко години