МВР стресна гражданите като пусна снимки на дрехите на двете жертви, намерени разчленени и захвърлени близо до софийското село Негован. Идеята е да се съдейства на разследването, ако някой случайно разпознае, че вещите са на негов познат или роднина. 

Основната версия, по която работят прокуратурата и полицията за бруталното убийство е, че застреляните и разфасовани мъж и жена са станали жертва на свой близък и затова не са обявени за издирване.

"Хората, които могат да идентифицират свои познати и близки по предоставените снимки могат, при гарантирана анонимност,  да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Съдействието им ще помогне за установяването на самоличността на жена, на предполагаема възраст 45-55 години, а мъжът - на възраст между  65 - 75 години”, призоваха от пресцентъра на МВР.

Първите експертизи сочат, че престъплението е извършено някъде около месец май. Първоначално са смъртоносно простреляни в главата, а след това - разчленени. Останките са завити в найлони и натикани в бидони, а после изхвърлени край водоема до Негован. 

Откриха още човешки останки в Негован, вероятно са от женския трупПолицейски екипи продължават търсенето край водоема до селото