Шесто РУ пое случая на бруталното сбиване между ученици в Автото. Инспекторът от Детска педагогическа стая към районното управление е бил уведомен от педагогическия съветник на учебното заведение, съобщиха още от пловдивската полиция.

По данни на родителите пострадалото 15-годишно момче няма сериозни наранявания. На него е оказана му е медицинска помощ.

Както TrafficNews съобщи сбиването между тийнейджърите от пловдивска професионална гимназия по транспорт „Гоце Делчев“ е възникнал в голямото междучасие. Осмокласникът е бил нападнат от по-големи ученици в 11 клас. Конфликтът им започнал в една от класните стаи, но ескалирал извън сградата на гимназията.

Припомняме, че докато са били в сградата на гимназията преподавателят, при който са имали час взима мерки и ги гони от класната стая. В междучасието обаче, пребитото момче решава да подаде ръка за извинение на своите съученици, но те го нападат в гръб. Осмокласникът е пребит пред очите на десетки ученици, които не му оказват никаква помощ. 

Агресия в Автото! Осмокласник е изпаднал в безсъзнание след побой от съученициПобойниците са се похвалили с видео в социалните мрежи

Изяснява се самоличността на извършителите на побоя, както и причините и обстоятелствата за възникване на конфликта.