Полиция прибра войника, помлял трите автомобила в Тракия! Карал е с близо 1 промил алкохол

Бързах за работа, ще оправя щетите… Какъв е проблемът?, казва униформеният

Пловдив
28.11.2019 15:50 26813 3
Полиция прибра войника, помлял трите автомобила в Тракия! Карал е с близо 1 промил алкохол

Военният, който блъсна три автомобила и тръгна да бяга, е шофирал под влиянието на алкохол. Дрегерът е отчел 0,90 промила алкохол в кръвта, като след това е бил прибран в патрулката и откаран към районното. Там ще даде кръвна проба. 

Версията му е, че е изгубил контрол над колата и причинил ПТП-то.

„Отивах на работа. Трябваше в 15:00 часа да застъпя. Видях, че ударих едната кола, но не знаех, че още два са засегнати… ще си поема щетите. Какъв е проблемът?  Не ме оправдава… Но закъснявах за работа. Има си полиция, дрегери, мрегири – всичко ще направя. На всеки се случва”, казва военният пред една от свидетелките. Тя допълва във видеото, че той  мирише на алкохол и е неадекватен.

Припомняме, че военният е управлява форд, който се удря в БМВ, а след това в още два автомобила. Униформеният е тръгнал да бяга,но съсед го настига и връща на местопроизшествието.

Между произшествието и идването на полицията военният служител влиза в скандал с част от хората, като за малко не се е стигнало до саморазправа.

В момента КАТ е на място и прави оглед на инцидента

Очаквайте подробности!

 

Екшън в Тракия! Военен блъсна три коли и избяга, гражданин го подгони и хванаЗаплахи за саморазправа си разменят униформеният и хората от близкия блок

 

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
3 Коментара
Сортирай по
коментар

А.Х. 16:08, 28.11.2019

И отива наряд пиян ахахахах половината са такива пияни свини и утре ако стане война 80 процента от тия бъчви ще си пуснат болничен.15 години съм им гледал кочината и сеирите.Тоя е капка в морето.

Oтговора2
коментар

...

В нета има руски филми за украинската армия: поделение отпред идват новобранци, запасняци - пияни, като кирки, купуват си пиене, докато чакат, някои почват да буйстват и да се бият по между си, излиза полковник, някакъв и им се моли и накрая ги отведе полицията!

коментар

м.р

Добре, че се махна та пияниците ибъчвите станаха с един по малко.

коментар

ПИТАМ 16:18, 28.11.2019

Който не става за нищо друго, става военен! Там НИЩО не се изисква, а и толкова заплащат - като за НИЩО. Само да питам, на тия хубостници ще им пишат ли глоби за паркиране в зелените площи или ще минат метър, щото са потърпевши? Защото ако не бяха паркирали според правилата, нямаше сега да са с щети!

Oтговора1
коментар

Военен

Абе утрепко, кои не става за нищо, и не взима нищо бе смешник

коментар

да живее МО 16:32, 28.11.2019

Пиян като талпа и отива наряд.Да вземе автомата и да се разгърми.

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина