Военният, който блъсна три автомобила и тръгна да бяга, е шофирал под влиянието на алкохол. Дрегерът е отчел 0,90 промила алкохол в кръвта, като след това е бил прибран в патрулката и откаран към районното. Там ще даде кръвна проба. 

Версията му е, че е изгубил контрол над колата и причинил ПТП-то.

„Отивах на работа. Трябваше в 15:00 часа да застъпя. Видях, че ударих едната кола, но не знаех, че още два са засегнати… ще си поема щетите. Какъв е проблемът?  Не ме оправдава… Но закъснявах за работа. Има си полиция, дрегери, мрегири – всичко ще направя. На всеки се случва”, казва военният пред една от свидетелките. Тя допълва във видеото, че той  мирише на алкохол и е неадекватен.

Припомняме, че военният е управлява форд, който се удря в БМВ, а след това в още два автомобила. Униформеният е тръгнал да бяга,но съсед го настига и връща на местопроизшествието.

Между произшествието и идването на полицията военният служител влиза в скандал с част от хората, като за малко не се е стигнало до саморазправа.

В момента КАТ е на място и прави оглед на инцидента

Очаквайте подробности!

 

Екшън в Тракия! Военен блъсна три коли и избяга, гражданин го подгони и хванаЗаплахи за саморазправа си разменят униформеният и хората от близкия блок