Полицайката Симона Лулеова, в чиято кола бе открита марихуана, остава за постоянно в ареста. Районният съд в Разлог уважи искането на прокуратурата за постоянна мярка "задържане под стража". Решението може да се обжалва пред Окръжния съд в Благоевград, съобщава „24 часа”.

В събота по време на специализирана полицейска операция, около 14 часа в района на Разлог е спрян за проверка лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 25-годишната Симона от разложкото село Баня, която от 2 г. е полицай в Седмо РУ-София. В багажника на автомобила, под резервната гума, органите на реда са открили два пакета с около 478 грама канабис. Образувано е следствено дело по описа на Окръжен следствен отдел-Благоевград, а полицайката бе арестувана и обвинена в държане на наркотици.

Лулеова поиска от съда да излезе на свобода, за да се грижи за 5-годишната си дъщеря, както и да чете за държавен изпит по специалността "Право".

Майка й Елена и близначката й Силвия обясниха, че марихуаната е подхвърлена в колата. Това било свързано със случай отпреди седмица.

Припомняме, че 31-годишният брат на близначките Георги, който е ди джей бе пребит от криминално проявен свой познат и настанен в столична болница със счупена челюст. "Подадохме жалба за побоя в полицията и много хора ни предупредиха, че ще си имаме неприятности. Сигурна съм, че канабисът е подхвърлен като отмъщение за подадената жалба", каза Силвия Лулеова. Майка й пък обясни, че колата стояла от 3 дни паркирана в близост до дома им, а едната врата не се заключвала и някой е поставил пакетите с марихуана.