Мъж блесна с нагла проява в денонощен магазин в Пловдив, пише GlasNews. Кражбите в денонощни магазини са често срещано явление и се краде абсолютно всичко - от шоколадови изделия до алкохолни напитки. Жена с потребителско име Мими Маро алармира в мрежата, че мъж е откраднал стока от денонощния й магазин, който се намира в района на пловдивския квартал "Кючук Париж". 

Мими сподели снимки от камера в обекта, които кристално показват лицето на извършителя. Наглата проява е извършена малко преди 1:00 часа на 6-ти Февруари. Твърди се, че мъжът от снимки е задигнал два литра "Кока Кола", както и бира.

Собственичката на обекта вече е сигнализирала органите на реда, които бързо са установили кое е лицето от записите.

"Вече е разпознат - наркоман е", написа Мими в коментарите под поста си.

В коментарите се включва и Надежда Борисова, която написа: "Ще краде, беднотията до там докара народа". Подобен е и коментарът на Николай, той написа следното: "Всеки ден цените се качват, а заплатите не мърдат! Ще се краде - няма начин!".

Мими обаче не остана длъжна: "Плащам стока, заплати, осигуровки, счетоводство... давам работа на безработни! И да ме краде някой... дали е кола, шоколад, бира - за мен има значение. Боже, толкова простотия има и тя не върви в гората, а по такива като вас!".