Истински екшън се е разиграл тази нощ в пловдивско заведение. Пиян мъж нахлул в кафене "Арт" на улица „Младежка”, като е разбил с бутилка стъклената входна врата. Влизайки вътре, той нападнал  момче от персонала и започнал да го налага с юмруци, научи TrafficNews.

Служителите на заведението веднага натиснали паник бутона и повикали полиция. На място първо пристигнал екип на частна охранителна фирма. Гардовете се опитали да усмирят пияния мъж, но той скочил на бой на един от сотаджиите. Развилнялият се нападател започнал да замеря с бутилки и парчета стъкла от счупената врата частните охранители.

Междувременно пристигнал и полиоцейски екип от Второ районно, който успял да задържи побойника. Той обаче оказал яростна съпротива преди да му сложат белезници. В крайна сметка 26-годишният мъж бил арестуван и отведен в полицията. Повикани били и екипи на Бърза помощ. Лекарите са прегледали на място пострадалите.

Срещу агресивния мъж е започнало бързо производство за хулиганство.

От персонала на заведението споделиха пред наш репортер, че най-вероятно причина за мелето е вражда между пострадалия служител на кафенето и побойника.