Охранители са пребили 46-годишния мъж в Панагюрище. Както съобщихме, той е бил нападнат вчера пред местно училище около 14 часа от трима мъже. Биячите слезли от Ролс Ройс, скарали се с мъжа и го пребили. Жертвата е била заедно с 10-годишно момиченце, за което се грижи, без да имат роднинска връзка.

По-късно в полицията са задържани побойниците - 35-годишен жител на Оборище и двама столичани на 39 и 52 години. По време на задържането у 35-годишния е открит и незаконно притежаван 9-милиметров боен пистолет „Браунинг“ с боеприпаси в него. Тримата са отведени в ареста на Панагюрище и задържани за срок от 24 часа. Продължават действията по разследване под наблюдението на прокуратурата в Пазарджик, водят се две досъдебни производства.    

Пострадалият е с травми по лицето, избити зъби и с комоцио, което лекари са определили като средна телесна повреда.

Биячите са задържани в сряда вечерта в Панагюрище, след незабавни оперативни действия. Те са 35-годишен мъж от село Оборище и двама мъже, на 39 и 52 години, от София.

По неофициална информация, столичаните са охрана на мъж от Оборище, който е и собственик на скъпия британски автомобил. Двамата с пребития панагюрец се познавали отдавна.