Служителят на ДАИКС СОТ Иван Гунев/42/ е починал снощи след сбиване в Капана. След полунощ охранители на фирмата са извели от клуб NO Sense в Капана пияни клиенти , като пред заведението е станало спречкване. Единият от клиентите е ударил единият от гардовете. Друг посетител пък хвърлил чаша по Гунев, който също бил пред клуба. В същото време му прилошало и той загубил съзнание. На място пристигнал екип на Бърза помощ , който се опитал да реанимира охранителя. Въпреки усилията на лекарите обаче той починал. По първоначални данни е получил масивен инфаркт. Извършен е оглед от съдебен лекар на място. 

По случая са образувани две досъдебни производства - за настъпила смърт без данни за насилие и за причинена телесна повреда по хулигански подбуди. . По случая е образувано дп по чл. 127 от нк. В 4 РУ е задържан 22-годишен участник, срещу когото е образувано дп по чл. 131, ал.1, т 12.

Трагедията в семейството на Гунев е двойна, защото преди броени дни негов братовчед , който също се казва Иван Гунев, бе убит при пиянско сбиване в карловското село Бегунци. 47-годишният Гунев почина на 30 ноември в болница , след като прекара няколко дни в кома. 

Както TrafficNews.bg съобщи във фаталната нощ две компании, които са били в заведение в село Бегунци са влезли в словесен конфликт. Пред кръчмата скандалът продължил и се стигнало до масов бой. 

По време на мелето, Гунев е получил тежки наранявания.  Според наши източници, в боя са участвали между 10 и 15 души. Извършителят е задържан.   

 

След масовия бой пред кръчма в Карловско: Почина един от пострадалите47-годишният мъж не е успял да се пребори за живота си