Четирима са задържани за притежание на наркотици през изминалото денонощие. Вчера служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР Пазарджик, осъществили полицейска акция за противодействие на търговията и притежаването на наркотични вещества.

В района на село Варвара екипите засекли лек автомобил в близост до бензиностанция. В него пътували двама младежи на 21 години и 22 години от Костандово. При проверката до автомобила била открита кутия от цигари с бучки от бяло вещество. При направения полеви наркотест се оказало, че става дума за кокаин с тегло малко над 11 грама. Двамата са задържани за срок от 24 часа, а дрогата е иззета.

През нощта на улица в областния град колегите им от полицейския участък в квартал Изток извършили проверка на лек автомобил с водач В. М. -28 г. от Пловдив. До него пътувала А. П. - 25 г. от Пазарджик. У тях полицаите открили плик със суха листна маса и цигара, които се оказали марихуана. Те също прекарали нощта в ареста, а по случая е образувано бързо производство.