Недосегаемите, шпорили с над 150 км/ч по селски пътища  с лъскаво порше, си го получиха. TrafficNews за пореден път показа, как млади водачи демонстрират недосегаемост в социалните мрежи, споделяйки кадри от опасно шофиране. Зад волана на скъпо порше, момче демонстрира умения като вдига над 150 километра в час и то по второкласен път, в тъмните часове на деня.

Малко по-късно, същото лице се хвали и от магистрала Тракия. Отново с поршето, той вдига 170 км/ч. Мощното возило, чийто номер ясно си личи от кадрите, въпреки опитите да бъде скрит, е заснето и трети път с превишена скорост. Отново при това на магистралата.

Заедно с младежа на сторитата в Инстаграм е тагнат и неговия спътник, вероятно автор на видеата.  Собственикът на лъскавото возило е издирен от пловдивската полиция и глобен, научи TrafficNews. Съставен му е акт за опасното шофиране, което е могло да доведе до застрашаване живота на останалите участници в движението.

Недосегаеми! Младежи с лъскави коли шпорят с над 150 км/ч. по селски пътищаШофьорът и спътникът му се хвалят в социалните мрежи