За пореден път млади водачи демонстрират недосегаемост в социалните мрежи, споделяйки кадри от опасно шофиране. Зад волана на скъпо порше, момче демонстрира умения като вдига над 150 километра в час и то по второкласен път, в тъмните часове на деня.

Малко по-късно, същото лице се хвали и от магистрала Тракия. Отново с поршето, той вдига 170 км/ч. Мощното возило, чийто номер ясно си личи от кадрите, въпреки опитите да бъде скрит, е заснето и трети път с превишена скорост. Отново при това на магистралата.

Заедно с младежа на сторитата в Инстаграм е тагнат и неговия спътник, вероятно автор на видеата.  Водачът на колата се подвизава в интернет с псевдонима CAPODITTUTICAPI, а спътникът му – Emreinstae.  Наши читатели, които предоставиха снимков и видео материал от подвизите на момчетата, твърдят, че имената на рейсърите са Е. и Н.

Първият и друг път е ставал герой в публикации на TrafficNews. Оказва се,че младият мъж е любител на високите скорости и не веднъж се е хвали с тази си страст в мрежите.

Eдиният бе заснет да шофира с 300 км/ч по магистралата.

Пловдивски камикадзета летят с 300 км/ч по магистралата20-годишна дама е заснела „геройството” на своя близък и го е публикувала в социалните мрежи