Шокираща история с починала преди два месеца медсестра, но открита едва сега, шокира Дупница. 68-годишната Йорданка Александрова е намерена мъртва в апартамента й в бл. 2 в жк “Бистрица” . Тя е нямала семейство, дори съседите й не се поинтересували защо не излиза навън. 

В събота нейни роднини решили да я навестят, но вратата на апартамента била заключена. От вътре се носела непоносима миризма. Те се усъмнили, че нещо се е случило с Йорданка, и повикали полиция.

Чак при идването на униформените се появили съседи да разберат какво става. Вратата на апартамента била заключена отвътре и се наложило полицаите да я разбият, съобщава struma.bg.

Хирургичната сестра лежала на пода, а трупът й бил започнал да се разлага. Останките й са закарани за аутопсия в кюстендилската морга, въпреки че при огледа криминалистите не са открили следи от насилие.

Допреди 4 месеца Йорданка работела като хирургична сестра в частната болница в Дупница, но напуснала. Целият й трудов стаж преди това е преминал в общинската болница в града.