Семейните празници очевидно са причина за множество семейни скандали. Това поне сочи статистиката на случаите на проявена агресия в криминалните хроники през последните дни. 63 -годишен мъж бе убит снощи в дома си на ул. "Родопи" , а задържани за тежкото престъпление са 38-годишната му приятелка и 20- годишният й син. В навечерието на Бъдни вечер жена прободе съпруга си на ул. "Козлудуй" в Пловдив. 

Синът на пловдивчанката, заклала любовника си, също е в ареста СНИМКИСледствен експеримент установява дали младият мъж е съучастник

Пловдивчанка намушка мъжа си! Прати го в болницаДвамата се скарали ден преди празниците

Още едно тежко престъпление е станало в Пловдивско точно преди Коледа. 27-годишна жена от Труд е приета в болницата с дълбока прорезна рана на врата. Пред лекарите Рефие Магдова  заявила, че порязването е битов инцидент и е станало, докато е кълцала зеле за салата. Лекарите обаче се усъмнили в нейната версия, не само защото раната била на шията й - място, трудно за нараняване при рязане на салата, а и защото жената била доста уплашена. 

Полицията била уведомена за случая и започнали проверка. Оказало се, че Руфие е жертва на домашно насилие от страна на съпруга си. Няколко дни преди нападението 28- годишният Валентин Камбуров започнал да я притиска да му даде златото от зестрата си, за да го заложи. Младият мъж бил пристрастен към хазарта и прекарвал доста време в игралните зали. Жената, която сама се грижела за двете си малки деца, категорично отказала. Споровете продължили, в навечерието на Коледа скандалът ескалирал, Камбуров грабнал кухненския нож и нападнал жена си. Драмата се разиграла в дома на родителите на Руфие, които се притичали на помощ. Видели дъщеря си обляна в кръв и я качили на колата, за да я закарат в болницата. Валентин също потеглил с тях и по пътя е предупредил, че ако каже какво се е случило, ще заколи и двете деца без да му мигне окото. 

Уплашена, жената изпълнила нарежданията му и първоначално скрила истината за инцидента. По -късно обаче, при разпита в полицията признала какво всъщност я накарало да излъже. 

Камбуров е задържан в ареста на РПУ - Труд. Предстои наблюдаващият прокурор да реши дали да иска от съда да наложи постоянен арест. 

Очаквайте подробности!