Мъж на около 35 години е застреляният в офиса за бързи кредити в Стара Загора,  заявиокръжният прокурор Дичо Атанасов пред „24 часа” .

Вестникът твърди, че убитият е Станимир Иванов, по прякор Стамбето. Той е познат на полицията като човек, свързан с разпространението на наркотици и палежи на автомобили в града. Името му нашумя през март 2016 г., когато той и компанията му се забавляваха в дома на Станимир в старозагорския квартал "Три чучура-юг", като посред бял ден - преди обяд към 10 часа, хвърлиха от осмия етаж върху спортна площадка зад блока 3 буркана с горяща запалителна течност и той се бе барикадирал вътре.

Крими героят Стамбето се барикадира в дома си, полицията го обгради!*Буйстващият мъж е арестуван преди време за наркотици

Сигналът за произшествието е подаден днес малко преди 17 часа от хора, които чули изстрели от офиса. Той се намира в централната старозагорска улица "Цар Симеон Велики", но при стрелбата нямало как да пострадат случайни граждани отвън. По случая вече има задържан, но разследването продължава и в този момент. Проверява се дали пистолетът, с които са произведени фаталните изтрели, е притежаван законно. По непотвърдена информация стрелецът и неговата жертва са се познавали, не е изключено и двамата да са работили за една и съща фирма.

Служител застреля клиент в офис за бързи кредити в Стара ЗагораУбийството е станало днес следобед