КПКОНПИ иска да бъде отнето имущество за над 370 000 лева на пловдивчанина Димо Петров – Флорината. Комисията на Цацаров внесе в Окръжен съд – Пловдив  иск срещу  бизнесмена. Искът е за имущество на стойност от 372 808.07 лв., като се претендира още отнемането на 5 недвижими имота и 2 автомобила. Той е обвинен от прокуратурата като съучастник при използване на лица за развратни действия.

Както TrafficNews съобщи, в края на август  2019 година бургаската полиция проведе спецакция в плейбой бара "Мулен руж" в Слънчев бряг, който е собственост на Петров.

Качулките нахлули, докато в „Мулен руж” е било пълно с клиенти, консумиращи платена любов. Десетте танцьорки били спипани в пика на работата си, докато активно се трудели върху клиентите.  

По време на продължилата около 3 часа и половина операция е извършено и претърсване. Иззета е тетрадката, на която са описани приходите от публичния дом – с цени на секс услугите и тяхната бройка.

Танцуващите проститутки заработвали по 100 лева на сеанс, който продължавал 15-20 минути. По преценка на момичетата можело да се удължава времето за удоволствие, което обаче било свързано с увеличаване на тарифата.

50-годишният предприемач върти нощни заведения по летни и зимни курорти, има едноименни еротик барове в Слънчев бряг и Банско, познат е на полицията.

През 2018 година Флорината бе задържан в Банско,  при полицейска операция в тамошния "Мулен Руж".

Пуснаха Димо Флорината от ареста, засякоха го в ПловдивКачулките са нахлули, докато в „Мулен руж” е било пълно с клиенти, консумиращи платена любов