26-годишният петричанин Марио Вълчев е простерляният на околовръстното край София снощи. Той е ранен с 6 куршума  в крака и се лекува в болница.

Вълчев е изключен преди време от академията на МВР за извършен грабеж, сега работи в колекторска фирма за събиране на трудни дългове, съобщава Struma.com

Петричанинът е добре познат на съгражданите си. От няколко години работи в София в колекторска фирма на известен столичанин и се занимава със събиране на тежки невърнати заеми. Предполага се, че и на снощната среща е станал скандал за пари, които е приключил със стрелба.

Преди време Вълчев е бил първокурсник в академията на МВР, но заедно с момчета от неговия курс извършил грабеж и е бил изключен от полицейско училище.

Припомняме, че инцидентът стана около 22:30 часа на бензиностанция на околовръстното на София. В разразилата се престрелка, при която освен Вълчев има и ранен софиянец се появи и информация, че единият автомобил е на футболиста на ЦСКА Георги Йомов. По-късно Йомов отрече да е бил задържан или разпитван във връзка с престрелката.

Все още не е ясно кой е стрелял, но има информация, че е бащата на Йомов е произвел изстрелите върху двамата мъже. Брат му и баща му се издирват.

Известен лихвар и охранителят му са простреляните в СофияБратът на Георги Йомов е дължал пари на фирмата, които взел от Шошо