Касиерката, крала в продължение на четири години от банка в Пловдив, получи своята присъда. За тези четири години общо кражбата ѝ се равнява на 144 200лв. 

Припомняме, че 52-годишната служителка е взимала периодично от оборотните пари, на които не се прави обстойна ежедневна ревизия. Те са се намирали в каса и са били разположени в по-големи пачки по 100 лева. Това не са финанси по сметки на отделни лице, клиенти на банката.

Майсторска имитация на пачки е правела касиерката от Пловдив, откраднала близо 150 000лв. от банка ВИДЕОТя е възстановила само малка част от присвоените пари

Парите са й били поверени в качеството й на длъжностно лице да ги пази и управлява. Престъплението е квалифицирано  като Длъжностното присвояване е в големи размери.  

Половин година по-късно хитрата касиерка получи своето наказание.  Тя е признала вината си и  сключи сделка с прокуратурата, след което й е наложена присъда от 1 година лишаване от свобода условно с изпитателен срок от 3 години.

До приключване на съдебното следствие в първоинстанционния съд присвоените пари са били възстановени напълно. Определението на съда е окончателно.