Арестът на известния пловдивски дилър Иван Керански, по известен като Гъзев, за който TrafficNews съобщи снощи, е бил последван от още едно задържанене.По време на сделка е била арестувана също приятелката на Гъзев - Радослава , по - известна като Фафа .При последвалите обиски са открити общо 700 грама амфетамини и 25 гр. кокаин. Фафа е задържана за 24 часа, като Окръжна прокуратура ще прецени каква мярка за неотклонение да и наложи, в зависимост от доказателствата. 

Радослава от известно време може да бъде забелязана в компанията на Керански, след като се раздели с предишния си приятел Ицо Главата, който също има криминално досие. Преди това името й се свързваше с това на Красьо Песа , който също бе сред постоянните "клиенти" на пловдивската полиция, тъй като се занимаваше със сводничество и наркотици

Гъзев бе арестуван в началото на 2019 година, когато бе заподозрян за опит за палеж на автомобил в жр "Тракия". Тогава охранителни камери са запечатали мъж, който се върти около превозното средство. Същата вечер Гъзев се опитал да влезе в еротик бара, но не е бил допуснат от охраната.

Керански е излежал присъда за разпространение на наркотици, има присъда и за причиняване на ПТП. 

Гъзев е сред най- старите наркодилъри в града. Според запознати той търгува основно с кокаин, но при последния обиск откритите наркотици са основно амфетамини. Доскоро той работеше на партия с Милен Шевкенов  , но през октомври 2018 Шефкена бе арестуван със 100 грама кока и в момента излежава присъдата си. 

Шефкена се заключил в колата на Голямоконарско, опитал се да избягаПрокуратурата му повдигна две обвинения