17- годишният Джем К. , представящ се като Малкия Кошмар, е асеновградчанинът, който в петък прегази 40 - годишна жена в квартал Долни Воден. Младежът бе задържан, след като с мотора на свой познат, блъсна жената с висока скорост, след това избяга от мястото на произшествието, скри мотора и се опита да заличи следите си. Жертвата е откарана в болница, където е настанена в интензивно отделение. Тя е в кома , с голям брой фрактури и тежка черепно мозъчна травма. 

По- късно Джем е задържан от полицията в Асеновград. 

При проверката се оказва, че въпрески , че е непълнолетен, 17-годишният любител на адреналина, има вече 2 присъди и 4 акта за нарушения на пътя. Всички те са са за управление на МПС без книжка.

Първото нарушение е регистрирано през 2018 година, когато е осъден на обществено порицание. Година по- късно са регистрирани  още две такива нарушения и той е осъден на пробация , за да се стигне до вчера, когато е блъснал жената и е избягал, коментира Окръжният прокурор Румен Попов. 

Джем К. е син на известен асеновградски спортист, шампион по щанги. Родителите му обаче се разделени, той живее с майка си. 

Малкия Кошмар е активен спортист, тренира планинско колоездене. Манията му по моторите е от години, защото ФБ профилът му е пълен със снимки на машини от различни марки. Кара скутери, кросови мотори, до тежките мотоциклети. Предишните присъди по никакъв начин не са се отразили на поведението му, защото в коментарите под различните снимки, той и приятелите му взаимно се надъхват за различни предизвикателства. 

"Ще бъде повдигнати обвинения както на него, така и на човека предоставил мотора. Ще му поискаме постоянна мярка за неотклонение. Това, което се случва е недопустимо. Това е престъпно и безотговорно поведение както от страна на водача , така и от страна на възрастни мъж, който е предоставил машината , с ясното съзнание, че непълнолетния няма документ за управление" заяви прокурорът.