Пловдивчанинът Кирил Челебиев не е убил жена си Меди, а тя е издъхнала от травми след катастрофа. Тази неочаквана версия за драмата с живеещото в Германия семейство разказаха пред TrafficNews.bg роднини на 24-годишния мъж. Само преди два дни младото семейство тръгнало да се прибира в родината си, но в Унгария претърпяло тежък инцидент на пътя.

При катастрофата Меди, която била бременна, пострадала и вероятно получила вътрешни травми.  Понеже катастрофата се случила през нощта, Кирил не успял да намери веднага болница, за да прегледат жена му. Той позвънил на своя шурей, който също живеел в германския град Бад Найхуйм, да дойде и да ги прибере с неговата кола, защото тяхната не била в движение след удара.

Така и станало, а самата Меди твърдяла, че ще се оправи и болките й ще отминат.

Според близките на Кирил много е вероятно Меди да е издъхнала заради травмите след катастрофата, но шокираният й съпруг да се е уплашил и да не звъннал веднага на спешния телефон. 

"Киро на мравката път правеше, а на Меди й миеше краката и й пиеше водата, толкова беше влюбен в нея", обясни цветисто роднина на Челебиев. Заради чаканата рожба двамата били много щастливи. Киро даже се канел да започва и втора работа, за да изкарва повече пари.      

"Затова ми звучи абсурдно той да й е посегнал. Сигурно става въпрос за някакво недоразумение. А и вече стана ясно, че Киро са го задържали в същото градче, където живееха. Сигурно изобщо не е смятал да се крие", убеден е един от близките роднини на Челебиев. Засега от германската полиция не дават повече подробности за смъртта на Меди. Предстои да бъде направена аутопсия, която трябва да хвърли повече яснота за трагедията. 

Семейство Челебиеви: Една огромна любов, завършила с убийствоГерманската полиция издирва Кирил, убил жена си Меди в град Бад Наухайм