Дясната ръка на Димитър Димитров – Херо и негов доскорошен асистент в казахстанския "Иртиш" е забъркал истински екшън в Лозенец.

Според твърденията, които са описани в жалба на пострадалата, 45-годишният Петър Колев влачил за косата, душил и нанасял жестоки удари по жената, с която е имал мимолетна връзка, преди да срещне настоящата си половинка – олимпийската шампионка в тройния скок от Сидни 2000 Тереза Маринова, съобщава Флагман.

Жалбата е подадена от жена с инициали В. А., която твърди, че нападението е станало в понеделник, 8 юли, около 22,30 часа в района между църквата и оборотно заведение на ул. „Криволак - една от най-оживените в курорта.

В.А. твърди, че била причакана, докато паркира колата си пред ресторанта, в който имала среща с приятел. Хубавицата карала единствена по рода си луксозна лимузина, по която вероятно е била и разпозната.

Тя признава, че двамата с Колев били заедно около 10 месеца и раздялата им не минала без напрежение и неприятни комуникации. Ако се вярва на думите й при засечката в Лозенец ситуацията ескалирала и Петър изпуснал нервите си. Приближени описват футболиста като спокоен и приветлив човек, не е ясно какво е отключило до такава степен агресия у него.

Веднага след инцидента В. А. си е извадила медицинско и е подала жалба в 4 РПУ в Бургас, депозирала е сигнал в Районна прокуратура-Бургас, сезирала е и Българския футболен съюз.

Медия потърси Петър Колев, който бе категоричен, че реално нападение не е имало и всичко е измислица. "Тази жена си въобрази, че можем да имаме нещо и започна да обикаля около дома ми. Не е имало спречкване, не помня кога последно я видях, защото често се засичаме, преследва ме. Няма да давам подробности за личния си живот. Вижте аз каква жалба съм подал срещу нея в полицията", отсече Колев.