Мъжът, пребил свой познат на домашно парти в Кючук Париж, е бил арестуван на сутринта след купона, научи TrafficNews. Причината обаче не са агресивните действия срещу неговия познат с прякор Ушето, а умишлено увреждане на автомобил, собственост на Тодор Чалъков, известен с прозвището Куката.

Арестът се е състоял след кратко разследване на полицаи от Второ РУ във връзка с оплакване на шофьора, който на бул. „Пещерско шосе“ в близост до прелеза с бул. „Копривщица” заварил „Ауди“- то си със спукани гуми и счупено странично огледало. Като заподозрени за вандалската проява са заловени двама мъже на 26 и 28 години, единият от които е именно Ангел Кискинов – Китаеца, който е бил задържан за едно денонощие. Другият съпричастен към увреждането е Христо Киряков, който според думите на Тошо Куката е „психично болен”.

Киряков не веднъж се е опитвал да ме рекетира и дори ме е заплашвал с убийство. Аудито е потрошено, защото не му дадох рекета от 400 лева, който ми поиска. Него обаче не го арестуват, защото лежи в психиатрията”, разказа собственикът на колата.

Щетите по повредения автомобил са за близо 5000 лева, като са спукани гумите и е счупено едно от страничните огледала. Освен тях има и спукан преден фар и заден стоп, както и следи от ритници.

Припомняме, че вечерта преди ареста на Китаеца, на домашно парти в Кючук Париж той нанесе унизителен побой на свой познат, като го рита многократно в главата, замеря го с чаша и за капак, строши стенен часовник в изблик на агресия. На импровизирания купон са присъствали и други хора, които са записали видео с телефон.

Брутален побой на домашно парти в Пловдив: Китаеца налага Ушето с ритници, използва главата му за футболна топкаБиячът е известен в целия "Смирненски" и това не е първи случай на агресия от негова страна

За момента причината за скандала, довел до бруталния побой, не е известна, но докато Китаеца рита Атанас - Ушето в главата, се чува репликата: „Ти на кой говориш така?”, от което може да се направи извод, че явно жертвата е казала нещо, което не се е харесало на Китаеца и той е решил да го накаже, демонстрирайки превъзходството си.

Според хора от обкръжението на Кискинов, това съвсем не е първи случай на агресия от негова страна и той системно тормози и бие хората в махалата. По думите им, той е известен в целия квартал „Христо Смирненски” и всички знаят що за стока е. Разказват дори, че агресията му е провокирана от употребата на наркотици, но въпреки многократни сигнали до полицията, до момента никой не взима отношение.