Домашно парти в края на миналата седмица, прерасна в жесток унизителен побой в Пловдив. На кадри изпратени до TrafficNews се вижда как млад мъж безскрупулно пребива свой познат, като го рита многократно в главата, замеря го с чаша и за капак, троши стенен часовник в изблик на агресия. На импровизирания купон в Кючук Париж присъстват и други хора, които безучастно гледат екшъна и вместо да помогнат, записват видео на „сеира”.

По информация на медията ни, биячът е небезизвестният в цял Смирненски - Ангел Кискинов, по прякор Китаеца, а жертвата – Атанас, по известен като Ушето.

За момента, причината за скандала, довел до бруталния побой не е известна, но докато Китаеца рита Ушето в главата се чува репликата: „Ти на кой говориш така?”, от което може да се направи извод, че явно жертвата е казала нещо, което не се е харесало на Китаеца и той е решил да го накаже, демонстрирайки превъзходството си.

Според няколкото постъпили сигнала до медията ни, хора от обкръжението на Кискинов разказват, че това съвсем не е първи случай на агресия от негова страна и той системно тормози и бие хората в махалата. По думите им, той е известен в целия квартал „Христо Смирненски” и всички знаят що за стока е. Разказват дори, че агресията му е провокирана от употребата на наркотици, но въпреки многократни сигнали до полицията, до момента никой не взима отношение.

TrafficNews разполага с целия видео клип от побоя, но поради изключителна степен на насилие в кадрите - няма да бъде публикуван. Прилагаме единствено стоп кадри от записа.

Това е пореден случай на насилие между млади хора в страната, като последният такъв датира само от няколко дни в Раднево. При него тийнейджърки пребиха момиче, издало ги, че пушат трева.

Насилие! Тийнейджърки удрят шамари и шутове на момиче - издало ги, че пушат треваПроявата им е заснета на клип, който по-късно се разпространи в социалните мрежи

Кадри от побоя:

 

Ангел Кискинов - Китаеца