Обир на 8 000 лева от каса на фирма на ул. "Даме Груев" 20 е регистриран в първите минутина 23 декември. В полицията е получен сигнал, че офисът на фирмата е разбит и ограбен. При първоначалния оглед е установено, че в помещението е проникнато с техническо средство. Няколко часа по-рано се е задействала СОТ системата на офиса, но когато патрулът е отишъл на място, не са открили нищо съмнително. 

Имало ли е действително обир или се касае за инсценировка? На този въпрос трябва да отговори разследването,което провежда полицията. Всъщност органите на реда не за първи път посещават въпросния офис. Там се намира седалището на няколко таксиметрови компании. През март 2019 година във въпросния офис бе арестуван и отведен с белезници Стефан Балимезов - Яйцето, който е бивш управител на една от таксиметровите компании "Легия". В последствие я прехвърля на друг човек. 

В момента, компаниите които оперират на адреса, обслужват над 380 таксиметрови коли. Изчезналата сума е била от вноските, които водачите плащат, за да получат разрешение за превоз от Община Пловдив. Шофьорите поставят под съмнение вероятността офисада е ограбен и коментират, че се касае за инсценировка. 

Таксиметровите компании през определен период се прехвърлят на различни физически лица с цел укриване на данъци. 

Арестуваха Стефан Балимезов - Яйцето в Кючук Париж! Обискират офиса на таксиметрова компания ВИДЕОМъжът с дебело криминално досие е бивш управител на дружеството

Глобиха с 5000 лева една от големите таксиметрови фирми в Пловдив, свързана със Стефан Балимезов"Легия груп" е била санкционирана, тъй като отказала да даде документи на даяджиите при проверка